Ja, jag har anlitat professionell hjälp med bokföring

En av de svåraste sakerna med att driva ett företag, i min mening, är att ha ordning på ekonomin. Jag har alltid haft bra ordning på min egen personliga ekonomi så trodde inte att det skulle vara några som helst problem. Men det är verkligen inte samma sak. Insåg det ganska snabbt och som tur är var jag smart att nästan direkt se till att ta hjälp med bokföringen, annars vet jag inte hur det skulle gått. Jag valde att vända mig till Stellas Redovisning ABSödermalm. Så det är fortfarande än idag deras ekonomer som har hand om min bokföring, för jag tycker att det blir så mycket lättare.

De erbjöd sig att lära mig hur jag ska göra med både ekonomi och administration men just nu känns det som att jag fortfarande har alldeles för mycket annat att göra, så blir inte riktigt tid över för att varken lära mig eller för att sen hålla på med bokföring och redovisning. Nej, då tycker jag det bättre att ha en liten extra utgift för Stellas Redovisning ABs ekonomer så att jag kan vara trygg med att jag verkligen får ordentlig hjälp med ekonomin så att jag slipper oroa mig. För det finns lite för mycket att göra nu, kanske minskar det efter några år när vi har blivit lite mer etablerade här på Södermalm. Antar att det bara är att fortsätta kämpa på och se hur det blir.